Make-up

De billigste steder du kan købe make up

Her er de bedste steder at købe make up
SalonSkincare
Salonskincare er en engelsk hjemmeside, der har utrolig mange lækre produkter. Salonskincare har produkter til kvinder og til mænd. Der er skønne produkter indenfor make up og hårpleje.
Gorgeousshop
Gorgeous shop endnu en engelsk hjemmeside, der har alt det som du kigger efter, her findes udover make up, hud-og hårplejer også fladjern, føntørre i produkter som vi normalt kun ser ved frisøren.
Feelunique.com
Feelunique er en klassisk hjemmeside, der virkelig har nogle skønne produkter. Du kan finde flere produkter der ikke fås hos forhandlere herhjemme. Nogle af produkter fås hos kosmetologer rundt omkring i Danmark, men priser hos Feelunique er meget fordelsagtige.
Glambox.dk
Glambox.dk er endelig en dansk hjemmeside, der kan tilbyde gode produkter på nettet. Der kan købes til kvinder og mænd, og som en lille sidegevinst er der også mulighed for økologisk.
Parfumeplus.dk
Parfumeplus.dk kan tilbyde mange produkter som vi kvinder ønsker os. Der er findes både make up, parfumer og hudplejer. Lidt uvant kan der også købes gaveæsker, men det et frisk pust.

Hvad er vi kvinder uden make up. Jeg ved da godt en kvinde er mere naturlig at se på når hun ikke har make up, men jeg vil til en hver tid sige, at en kvinde der gør lidt ud af sig selv med tøj og hår skal da til en hver tid også bruge lidt eller meget make up. Jeg har en veninde der blev gift for et par måneder siden, og ja hun er naturlig smuk, men hold nu op, da hun kom op ad kirkegulvet og havde fået make up på, hun var jo gudeskøn. Tænk hvad lidt læbestift og mascara kan gøre for os. Kan da også godt forstår en mor der har en dagligdag med 5 børn ikke lige tænker, at nu skal jeg lige have en gang make up på, men en gang imellem gør det altså ikke noget med lidt farve i ansigtet.

Vi kender det jo alle fra om vinteren, der er vi alle lidt hvide og triste at se på, så kan make up altså gøre en del for os. Om sommeren er det lidt lettere når vi har fået farve, så skal der ikke så meget make up til – før vi er skønne at se på.

Jeg er også ganske sikker på, at de fleste mænd ligger mærke til om vi bruger make up eller ej. De kan da også se forskel, ligesom vi kan se på dem, hvis det har barberet sig i dagens anledning.

Make up er da også med til at gøre dagen lidt mere farverig, således vi ikke alle falder i med væggen og bliver en lille grå kontormus, det er noget af det letteste at forsvinde i mængde. Det er godt nok, at vi en gang imellem kan skille os ud.

Make up kan da helt klar også blive for meget, der er nogle kvinder der ikke forstår, at det ikke er nødvendigt med den helt store tur hver gang. Jeg undrer mig tit over de kvinder der, i nogle tilfælde, bruge en pink læbestift, men igen vi har jo hver vores mening om hvad der er smukt og heldigvis da for det. Det er nok også bare fordi jeg aldrig kunne finde på at bruge en sådan farve og jeg vil ærligt sige, at jeg endnu har til gode at se en kvinde, der kan bære en pink læbestift.

Sidder man i et selskab af kvinder og mangler lidt at tale om, er det altid sikkert at make up, det kan vi alle tale med om, fordi vi har alle på et eller andet tidspunkt i vores liv brugt make up. Prisen og mærke er der også vidt forskellige meninger om, hvor der er nogle der foretrækker det dyre og andre det billige. Inden for make up er meningerne delt om det kan betale sige, at bruge lidt flere penge på de dyre mærker, for er det nu bedre end det billige. Det er heldigvis op til en selv af vurdere det.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: